noordhoek collage

b

Op zaterdag 17 september 2016 is de 1ste garagesale gehouden in wijk Noordoek. Wij, de werkgroep van deze dag, willen u bedanken voor uw deelname, het is werkelijk een grandioos succes geworden met een kleine 70!! deelnemers en veel kijkers, kopers, wijkwandelaars, kennismaking met medebewoners van de wijk, etc. Ook de after sale party op het veldje bij de Garnaetwei was gezellig, ontspannen en leuk om andere mensen uit de wijk te ontmoeten en te leren kennen en na te praten over deze 1ste garagesale van wijk Noordhoek.
Uw mening en eventuele verdere ideeën zouden we graag met u willen delen en hoe uw ervaring was op deze 1ste garagesale in wijk Noordhoek te Goes. De vragen die tijdens de evaluatievergadering van de werkgroep zijn besproken hebben we in een overzicht samengebracht. Vervolgens hebben we besproken welke verbeteringen we voor de eventuele volgende garagesale anders kunnen doen of anders kunnen worden georganiseerd.
De werkgroep vraagt u beleefd om naar het evaluatieformulier te gaan op deze website, het formulier te downloaden, in te vullen en terug te sturen / mailen naar Danny Moens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij vragen u om het formulier vóór 15 november 2016 ingevuld terug te mailen.

Wij kijken alvast uit naar de volgende garagesale, volgend jaar op zaterdag 16 september 2017, en of u dat ook doet dat zien we graag als u het formulier heeft ingevuld met uw mening en antwoorden. Noteer in elk geval al deze datum in uw agenda!!!!!!

Mocht u na het lezen van deze brief nog vragen of opmerkingen hebben, of nieuwe ideeën hebben voor andere te organiseren activiteiten, dan horen we dat uiteraard graag van u. U kunt daarvoor contact opnemen met de PR man van de werkgroep 1ste garagesale wijk Noordhoek Dhr. Danny Moens, 06-53226447

Klik voor het Evaluatieformulier in Word (of in PDF:Evaluatieformuliera

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT