noordhoek collage

b

Na een zeer succesvolle eerste editie van vorig jaar wordt er dit jaar in wijk Noordhoek te Goes, de groenste wijk van de gemeente, wederom een garagesale gehouden en wel op zaterdag 16 september van 10.00 uur tot en met 15.00 uur. 
De bewoners van Noordhoek zullen vanuit hun garage hun artikelen verkopen, en die “garage” kan best ruim gezien worden; ook de voortuin, een oprit of een tent voldoen aan de criteria, als het maar wel op eigen terrein staat. 
Werkelijk alles wordt te koop aangeboden: van speelgoed tot kleding, kunst, boeken, servies, curiosa enz. enz. En vaak tegen mooie prijzen! Voor iedereen is er vast wel iets bij.
Dus kom lekker snuffelen. Ook als u niet echt op zoek bent naar iets, is het sowieso een hele gezellige dag om eens een kijkje te komen nemen in deze mooie groene wijk.
Al wandelend door de wijk vindt u dan ook overal deelnemers, die duidelijk te herkennen zijn aan hun affiche voor het raam.
Onder auspiciën van de wijkvereniging, is een werkgroep van 7 personen opgericht, en deze werkgroep organiseert deze garagesale.
“De werkgroep is al enkele maanden bezig met de voorbereiding en de organisatie en het is de bedoeling dat deze garagesale wederom wordt gehouden in de komende jaren want de werkgroep zit vol ideeën en we gaan proberen deze dag volgend jaar uit te breiden met meerdere activiteiten in de wijk”, aldus werkgroep PR man Danny Moens.
 
Klik voor de volledige tekst 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT